SAMSUN (AA) - Terme ilçesi Belediye Başkanı Şenol Kul, yıllarca bekledikleri ve özlem duydukları Terme'ye adım adım yaklaştıklarını belirtti.

Kul, Terme Ticaret ve Sanayi Odasında ilçede sanayi esnafına yeni yer bulunması için düzenlenen toplantıya katıldı.

Vatandaşın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirten Kul, "Terme de güzel şeylerin konuşulması beni mutlu ediyor. Burada toplanıp bir şeyler yapmak için fikir alışverişinde bulunabiliyorsak yol alıyoruz demektir. Terme'nin sanayi sitesine ihtiyacı olduğu apaçık ortada. Bizler Termeye değer katacak her şeyin arkasındayız." diye konuştu.

Kul, toplantıda alınan karar doğrultusunda Terme belediyesi olarak üzerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade ederek, "Yıllarca beklediğimiz ve özlediğimiz Terme'ye adım adım yaklaşıyoruz. Terme'de değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, ise mevcut sanayinin yetersizliğine değinerek, şu bilgileri aktardı:

"Bu konuda neler yapabiliriz bunları düşünüp belli bir proje çerçevesinde ilerleme kaydetmemiz hem Terme için, hem de değerli sanayici kardeşlerimiz için hayırlı olacaktır. Şu an için önümüz de iki seçenek var. Birincisi ek sanayi sitesi, diğeri ise komple yeni sanayi sitesinin yapımı çalışmasıdır. Biz Terme Ticaret Odası olarak her iki oluşuma da tam destek vereceğiz."

Toplantıya, Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe ve sanayi esnafı katıldı.