BOLU (AA) - Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine Bolu'nun Seben ilçesinden 16 ton elma gönderildi.

Seben Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye meclisinin aldığı karar gereği Güneydoğu Anadolu Bölgesinde devam eden terörle mücadele çalışmalarında görev yapan güvenlik güçleri için 16 ton elma gönderildiği belirtildi.

İlçede bulunan soğuk hava depolarındaki elmaların bir kamyona yüklenerek Mardin'in Nusaybin ilçesine ulaştırılmak üzere yola çıktığı ifade edilen açıklamada, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ'ın "Güvenlik güçlerimiz kutsal vatan topraklarını canları pahasına kahramanca koruyor. Terörle mücadele operasyonlarında görev yapan asker ve polislerimize moral olması ve desteğimizi göstermek için elması ile ünlü ilçemizden bir selam yollamak istedik. Aslanlarımıza, yiğitlerimize Seben’den selam olsun." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Seben Belediyesinin yaptığı yardıma destek veren Bolu Valisi Aydın Baruş,İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Seben Kaymakamı Osman Sayılır, Seben Müftüsü Mustafa Yıldız, Nimetli Dedeler ve Civari Koyleri Sulama Kooperatifi, Haccağız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Seben Ziraat Odası ve ilçe halkına da teşekkür edildi.