Ekonomik faktörlerin etkisiyle ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerine duyulan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Carvento ticari ve hafif ticari araçlardan oluşan geniş filosu ve ekonomik fiyatları ile müşterilerinin bu konudaki ihtiyaçlarını üst düzey kalitede karşılamaktadır. 

Ticari araç ihtiyacını kiralama yolu ile gideren işletmeler, araç satın almak için kullanacakları sermayeyi işlerini büyütmede kullanma imkanını elde ederler. Bankalar nezdindeki kredi limitlerini ticari araç satın almak için harcamak yerine işleri için kullanabilirler. Ticari araç kiralama hizmeti almaya başladıkları andan itibaren sigorta, MTV gibi operasyonel işlerle ilgilenmek zorunda kalmadıkları gibi lastik, arıza, periyodik bakım gibi ek maliyetlerle de karşı karşıya kalmazlar.

Carvento sektörünün önde gelen isimlerinden biri olup Carvento’dan araç kiralamak müşteriler için birçok farklı avantaj sunmaktadır. Öncelikle araç tescil ücreti, trafik müşavirliği ve vekalet ücreti gibi araç sahibi olmanın doğurduğu zorunlu ücretlerin ödenmesi gerekliliği ortadan kalkmaktadır. Araç kiralama hizmeti alan kişiler Motorlu Taşıtlar Vergisi, Trafik Sigortası ve Kasko Sigortası gibi gider kalemlerini ödeme zorunluluğundan da kurtulmaktadırlar. Araçların periyodik bakım ücretleri, yazlık ve kışlık lastik ücretleri müşteriler için ekstra bir yük oluşturmaktan çıkar. Kullanıcılar araç kiralama hizmetlerine ilişkin faturaların tamamını gider olarak kullanabilmektedirler. Bu sayede araç sahibi olmak ve buna ilişkin bakım, sigorta vb masrafları karşılamak için kullanacakları kaynakları kendi işlerini büyütmek için sermaye olarak kullanma imkanından yararlanabilmektedirler. Araçların bakımı, muayenesi ve gerekli diğer tüm işlemleri Carvento tarafından gerçekleştirileceğinden dolayı kiraladıkları araçlara yalnızca yakıt koyarak ulaşım sorunlarını çözümleyebilmekte, araç kiralama hizmetlerinin sağladığı rahatlığın tadını çıkarmaya başlayabilmektedirler.

Carvento Kaliteli Hizmetten Ödün Vermiyor

Carvento araç kiralama hizmetinden yararlanan müşterilerine araç kiralama süresi boyunca kaliteli ve kapsamlı hizmetler sunma konusunda büyük bir hassasiyet sergilemektedir. Carvento Türkiye genelinde anlaşmalı olduğu 360 servis noktası ile müşterilerine üst düzey hizmet vermeye devam etmektedir. 7/24 Assistance hizmeti ile ihtiyaç duydukları her an müşterilerine destek sağlamasının yanı sıra anlaşmalı lastik servislerinde lastik depolama ve lastik değişim hizmetleri de sunmaktadır. Böylece araç kiralama hizmeti alan müşterilerin araç satın almak yerine kaynaklarını firmalarının yatırımları için kullanmaları gibi büyük bir avantaj sahibi olmaları sağlanmaktadır.

Hafif ticari araç kiralama ve ticari araç kiralama işlemleri maliyetler konusunda işletmelere çok büyük avantajlar sağlamaktadır. Bunun nedeni özellikle uzun dönem hafif ticari araç kiralama maliyetlerinin çok daha uygun rakamlara sahip olması olarak ifade edilebilir. Ticari araç kiralama hizmetlerinden yararlanılması durumunda kiralanan araçların tüm bakım onarım, vergi, sigorta ve benzeri giderleri Carvento tarafından karşılanmaktadır. Böylece kiralama hizmetinden yararlanan işletmeler ekstra bir yükle karşı karşıya kalmazlar.

Özellikle büyük şirketler gereksinimlerine göre farklı markalarda ve modellerde hafif ticari araçlara farklı periyotlarda ihtiyaç duyabilir. Bu durumda gerekli araç alım satımlarını yapmak yerine Carvento hafif ticari araç kiralama hizmeti ile diledikleri araçlara daha hızlı ve ekonomik bir şekilde ulaşma imkanını elde edebilirler.

Araçların vergilerinin ve periyodik bakımlarının takip edilmesi firmalara zaman ve maliyet açısından yük yaratabilen durumlardır. Carvento aracılığıyla yapılan uzun dönem araç kiralama işlemleri sayesinde bu işlemlerin takip edilmesi gerekliliği ortadan kalkar ve işletmeler için bir yük olmaktan çıkar. 

İkinci el araçları satmak bazen oldukça zor olabilmekte ve meydana gelen değer kaybı dolayısıyla aracın istenilen fiyata satılamaması gibi durumlarla karşı karşıya kalınabilmektedir. Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanan, ticari ya da hafif ticari araç kiralayan firmalar zaman içerisinde araçlarda ortaya çıkan değer kaybından kaynaklanacak zararlardan etkilenmeme avantajına sahip olmaktadırlar. Herhangi bir kaza, bakım ya da onarım gereksinimi durumunda Carvento müşterilerini mağdur etmeden ikame araç temin ettiğinden dolayı ulaşım ihtiyaçlarının aksaması gibi bir durum söz konusu olmaz.

Ticari Araç Kiralama Hizmeti İle İlgili Bu Noktalara Dikkat

Carvento’dan araç kiralama hizmeti yapılması durumunda kiralama sözleşmesi süresi kapsamında oluşabilecek olan her tür trafik cezası ve sorumluluk müşteriye ait bulunmaktadır. Carvento’nun tüm araçları trafik sigortası ve özel kasko sigortası ile güvence altına alınmıştır. Bununla birlikte bahse konu sigorta şartları yerine getirilmediğinde sorumluluk müşteriye ait olarak kabul edilmektedir. Alkollü ya da uyuşturucu madde etkisinde olunması, belirlenmiş hız limitlerinin aşılması, kaza sırasında aracın bulunduğu yerden hareket ettirilmesi, kaza tespit raporu, alkol raporu ya da çalıntı raporu gibi sigorta kapsamında öncelikli olarak kabul edilen resmi tutanakların ve belgelerin alınmaması sigorta kapsamı dışında kalınmasına neden olabilen durumlardır. Siz de genel şartlar ve araç kiralama fiyatları ile ilgili bilgi almak için carvento.com adresini ziyaret edebilir ve Carvento ile iletişime geçebilirsiniz.