GİRESUN (AA) - Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, "2014 yılında Tirebolu halkına verdiğimiz sözlerin büyük bir bölümünü gerçekleştirmenin, hizmete sunmanın huzuru ve gururunu taşıyoruz." dedi.

Karabıçak, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 2014 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Tirebolu halkının destekleriyle seçildiği belediye başkanlığı görevinde 4,5 yılda çok önemli işlere ve projelere imza attıklarını söyledi.

İlçenin sıkıntı ve sorunlarını merkezi hükümetten aldığı desteklerle giderdiklerini vurgulayan Karabıçak, "2014 yılında Tirebolu halkına verdiğimiz sözlerin büyük bir bölümünü gerçekleştirmenin, hizmete sunmanın huzuru ve gururunu yaşıyoruz. Hayata geçiremediğimiz birkaç projemizinse bu sene içerisinde temellerini atmayı planlıyoruz. Özellikle altyapı anlamında çok ciddi yatırımlar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüzün gayretli çalışmalarıyla altyapı ve su sorununu büyük oranda çözdük. Üstyapı çalışmalarımızsa aralıksız devam etmektedir." diye konuştu.

Önemli sosyal projelere de imza attıklarına işaret eden Karabıçak, şunları kaydetti:

"Yeşiliyle, mavisiyle, tarihi dokusuyla ve kültürüyle Karadeniz'in incisi, huzur limanı Tirebolu ilçemizde yapacaklarımız asla bunlarla sınırlı kalmayacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi daha yapacak çok işimiz var. Hayata geçirdiğimiz her projemiz bir öncekinden daha iyi, daha başarılı olmalıdır. Ben şahsım ve Belediye personelimiz olarak buna inandık, başardık, başarmaya devam edeceğiz."