DÜZCE (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Nisan ayında ticaret odalarının seçime gireceğini belirterek, "Odalarımızda Allah nasip ederse Nisan ayında seçimler gözükmekte. Demokratik seçimde üyelerimiz birbirleriyle yarışacaklar." dedi.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk'ü makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ticaret odalarının seçimlerinin yaklaştığını ve bunun bir hizmet yarışı olduğunu anlattı.

Oda başkanlıklarının maddiyatı gözetmeden tamamen hizmete dayalı gönüllük esasına göre yapıldığının altını çizen Hisarcıklıoğlu, "Odalarımızda Allah nasip ederse Nisan ayında seçimler gözükmekte. Demokratik seçimde üyelerimiz birbirleriyle yarışacaklar. İş bittikten sonra birlik ve beraberlik içinde kendi iline, ilçesine hizmet etmek için yarışacaklar. Buralarda maddi bir şey yok. Tam tersine cebinizden harcarsınız. Evinizden, işinizden fedakarlık edersiniz." diye konuştu.

Akçakoca'nın dinamik bir yönetime sahip olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, şöyle devam etti:

"Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nazım kardeşim de çalışıyor. Akçakoca'nın ekonomisi için gece gündüz meclisiyle, yönetimiyle çalışıyor. Tabii bu da Akçakoca için büyük bir avantaj. Genç ve dinamik kaymakamınızın olması, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin de odamızın içerisinden çıkıyor olması büyük bir avantaj. Sağ olsun bakanımız Düzce'ye sahip çıkıyor. OSB için iş bitti. İnşallah sanayi ile beraber alt yapısıyla, fındığıyla, deniziyle Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden olacak. Akçakocalılar olarak şanslısınız."

Açıklamanın ardından karşılıklı olarak hediye takdimi gerçekleşti.