TRABZON (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB), Karadeniz Bölgesi'ndeki oda ve borsa yetkilileriyle Ankara'da bir araya geldiği bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, Karadeniz Bölgesi'nde bulunan odalar ve borsaların, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldiği belirtildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, TTSO'yu temsilen Meclis Başkanı Şadan Eren ile Genel Sekreter Hakan Gürhan'ın temsil ettiği kaydedilen açıklamada, Hisarcıklıoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"TOBB, oda ve borsa üyeleri için önemli hizmetler gerçekleştirmektedir. Bu bilgilerin yetkililer tarafından tüm üyelere anlatılması gerekmektedir. Türkiye zor günlerden geçmektedir. Gün, birlikte hareket etme günüdür."

Toplantıda, 'Nefes Kredisi' hakkında da katılımcılara bilgiler verilerek, kredi için başvuruların başladığı hatırlatıldığı, Ekonomik Koordinasyon Kurulu'nun tedbir paketindeki konulara değinildiği ifade edilen açıklamada, üyelere TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi'ne (MEYBEM) ilişkin sunumlar yapıldığı bildirildi.