ORDU (AA) - TOÇ BİR SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, "Türkiye, bölgesinde lider olma yolunda hızla ilerleyen, geçmişine dönmeye çalışan, geçmişindeki tarihi ve şanlı günlerine dönmeye çalışan bir ülke konumunda." dedi.

Öztürk, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir restoranda düzenlenen programda, güvenlik güçlerinin, Zeytin Dalı Harekatı'nda büyük bir gayret sarf ettiğini söyledi.

Dualarının, Afrin'de görev yapan askerlerle olduğunu dile getiren Öztürk, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Bir aile olduklarını ve güzel işlere imza attıklarını belirten Öztürk, "Bu aile Türkiye'nin sigortasıdır çünkü Türkiye'nin önemli süreçlerden geçtiği noktalarda hep Memur-Sen sahada olmuştur." diye konuştu.

Öztürk, ülkede gerçekleştirilen atılımlara işaret ederek, "Türkiye bölgesinde lider olma yolunda hızla ilerleyen, geçmişine dönmeye çalışan, geçmişindeki tarihi ve şanlı günlerine dönmeye çalışan bir ülke konumunda. Tabii bu hızla ilerleyiş bir taraftan yürürken, bir taraftan da içimizdeki ve dışımızdaki hainler tarafından da zaman zaman engellenmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.