TOKAT (AA) - Erbaa Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek üzere "Devlet Millet El Ele Şehitlere Saygı" yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe Erbaa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Dülger, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mikail Altıntaş, MHP İlçe Başkanı Namık Ateşli, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gazi Bulvarı'nda başlayan tepki yürüyüşünde vatandaşlar, "Ne mutlu Türk'üm diyene", "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Grup adına basın açıklaması yapan Dülger, Türk milletinin çok güçlü bir millet olduğunu belirterek, böyle bir günde siyasi görüşü ne olursa olsun vatan savunması karşısında tek vücut olduğunu söyledi.

Dülger, Türk milletinin bu günlerde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "Türk milletinin ve Türk devletinin ekmeğini yeyip, yediği ekmeğe ihanet eden, askerine, polisine, vatanına ihanet eden, devletine, polisine kurşun sıkan şeref yoksunu mahlukları kınamak ve kinimizin nefretinde onları boğmak için bu gün burada toplanmış bulunuyoruz." dedi.

Yürüyüş, Altıntaş ve Ateşli'nin birlik ve beraberlik vurgusu yapan konuşmalar yapmasıyla sona erdi.