KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, eski sebze pazarı yerinin elbise pazarı olarak kullanılmasının uygun olacağına kanaat getirdiklerini bildirdi.

Şahin, Tosya Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, elbise pazarının taşınması konusunu önce çarşı esnafı ve vatandaşlarla istişare ettiklerini söyledi.

Gelinen noktada, elbise pazarı esnafıyla da görüşmelerde bulunma ihtiyacı hissettiklerini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Belediyecilikte biz yaptık oldu gibi bir felsefe asla yok. İşin hem vatandaş hem de esnaf boyutuyla ilgilenerek orta yolu bulma noktasında çaba sarf ediyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda, eski sebze pazarı yerinin elbise pazarı olarak kullanılmasının uygun olacağına kanaat getirdik. Bu sayede, hem giyim pazarındaki esnafın daha rahat ürünlerini sergileyebilmelerine imkan sağlanacak hem de çarşının canlılığı artacaktır."

Şahin, çalışmalara en kısa sürede başlayarak Kurban Bayramı sonunda elbise pazarının yeni yerinde hizmet vermesini amaçladıklarını kaydetti.