TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Belediye olarak bu yıl yollarımıza 50 milyon lira harcayacağız" dedi.

Gümrükçüğlu, Trabzon’un ayrı ayrı noktalarında süren çalışmaları incelediğini belirterek, Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi’nde birinci sınıf asfalt serildiğini ifade etti.

Yolların asfaltlanmasında kaliteye önem verdiklerini anlatan Gümrükçüoğlu, "Yaylacık Mahallesi’nde son derece kaliteli bir asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde Trabzon’un birçok noktasında çalışmalarımızı sürüyor. Asfaltlama çalışmalarına bu yıl mayıs ayında başladık, Oysa her yıl mayıs ayının sonunda başlıyorduk. Bu yıl erken başladık çünkü çok işimiz var. Trabzon’da 30 milyon liralık asfalt sereceğiz. Aynı şekilde 20 milyon liralık da yol betonlaması yapacağız. Belediye olarak yollarımıza bu yıl 50 milyon lira harcayacağız" diye konuştu.

Trabzon'un, Türkiye'nin en uzun yol ağına sahip şehirlerin başında geldiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, yapacakları çalışmalarla kentin yol sorunlarını önemli oranda çözeceklerini kaydetti.