Her yıl binlerce tesbih satışı yapan İnan Tesbih'in şikayet sitelerinde bir tane bile şikayeti bulunmamasının arkasındaki hikaye ise tüm alışveriş sitesi sahiplerini imrendiriyor. İnan Tesbih hemen hemen her üründe her tesbihte müşteri ile telefon bağlantısı kuruyor. Müşterilerine tesbihler hakkında detaylı bilgiler veriyor. Ayrıca koşulsuz şartsız değiştirme tezindende bir an olsun bile geri dönmüyor. Ayrıca uygun tesbih fiyatları da müşterileri oldukça memnun ediyor.

En Çok Satılan Tesbihler Kuka ve Kehribar

İnan Tesbih üzerinde 2016 yılında satılan binlerce tesbihin büyük bir kısmını kuka ve kehribar tesbih modelleri oluşturuyor. Bu tesbihlerin kültürel bağlarla halkımıza bağlı olması bundaki en önemli etkenlerden biri. Bunların haricinde oltu taşı tesbihler ve diğer doğal taş tesbihler ile ağaç hammaddeli tesbihler ise oldukça tercih edilen modeller arasında.

İnan Tesbih'in dijital pazarlama uzmanı Hasan Çağrı Güngör, dijital ortamda yapılan satışlarda müşteri memnuniyetinin ve müşteri ile firma arasındaki bağın çok sağlam olması gerektiğini söylüyor. Eğer müşteri firmaya güvenmezse ürünlerin ne kadar orjinal olduğu ve ne kadar uygun fiyatlarda olduğunun hiç bir önemi yok.

En çok Koleksiyonluk Tesbih Satılan il Trabzon

İnan Tesbih online tesbih satış platformu üzerinden Türkiye'nin ve dünya'nın her yerine anında kargo ile tesbih siparişi vermek mümkün. Türkiye'nin tüm şehirlerine her gün yüzlerce tesbih satılıyor. Trabzon ise bu şehirlerin en başlarda gelenlerinden biri.

Trabzon koleksiyonluk tesbih satışında oransal olarak birinci sırada yer alıyor. Trabzon halkının koleksiyonluk tesbihe olan ilgileri emektar tesbih ustalarını da memnun ediyor.