TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi'nin 1. Olağan Genel Kurulunda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, peyzaj mimarlığının önemine vurgu yaptı.

Gümrükçüoğlu, "Dünyanın neresinde olursa olsun bir şehre gidiyoruz, sizin düzenledikleriniz ilk olarak bizim o şehir hakkında bir kanaatimizin oluşmasına yol açıyor. Bu açıdan çok önemli bir mesleğin sahiplerisiniz. İnsanı o şehirde yaşamaya heves ettirecek alan sizin alanınız. Şehrimize de büyük hizmetleriniz var." ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veren Gümrükçüoğlu, Trabzon'un 2014 yılında büyükşehir olan illerden biri olduğunu belirterek, "Şehrimizde hep birlikte çok daha güzel işler yapacağız." ifadelerini kullandı.

Genel Kurul'a Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de katıldı.