TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Yücel Yavuz, polis adaylarına, "Bilmelisiniz ki bu millet sizlerden çok şey bekliyor. Bunlardan ders çıkarıp çok çalışacak ve gayretli olacaksınız." diye seslendi.

Yavuz, beraberindeki İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile Pelitli Mahallesi'ndeki Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Sevil ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Yavuz, merkezde eğitim alan öğrencilerle sohbet etti.

Yavuz, milletin polislerden çok şey beklediğini belirterek, "Polis Teşkilatımıza taze kan olarak dahil olacaksınız. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor." dedi.

Türkiye'de 15 Temmuz'da yaşanan hadiselere dikkati çeken Yavuz, şunları kaydetti:

"Devletimizin ve milletimizin birliğine kastedenler haince her türlü planlarını hiç çekinmeden uygulamaya koymaya kalktılar. Allah'a şükürler olsun ki milletimizin kararlı duruşu sayesinde bu girişimler sonuçsuz kaldı. Bilmelisiniz ki bu millet sizlerden çok şey bekliyor. Bunlardan ders çıkarıp çok çalışacak ve gayretli olacaksınız."

Vali Yavuz, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden ayrıldı.