TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Yücel Yavuz, kişilerin ihmali neticesinde geciken yatırımların, milli servetin heba olması anlamına geldiğini söyledi.

Valilik B Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Trabzon Yatırım İzleme Koordinasyon Toplantısında, kurul başkanlığınca ihale edilen okul, yurt, kamu idare binası, müze ve organize sanayi bölgelerinin altyapıları gibi 32 proje değerlendirildi.

Vali Yavuz, burada yaptığı konuşmada, projelerin bir an evvel hizmete sokulmasının önemli olduğunu belirterek, "Gerek genel bütçemizde, genel mahalli imkanlar ve yardımseverlerin katılımlarıyla yaptırılan kamu yatırımlarının zamanında bitirilmesi çok önemli. Kişilerin ihmali neticesinde geciken yatırımlar, milli servetin heba olması anlamına gelir." dedi.

Kamu görevlilerinden bu konuya dikkat etmelerini isteyen Yavuz, "Neme lazım anlayışını bırakıp işe daha çok sarılmalıyız." diye konuştu.

Toplantıya, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığından sorumlu Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ile diğer ilgililer katıldı.