TRABZON (AA) - Trabzon'da, "15 Temmuz; olmak ya da olmamak" konulu panel organize edilecek.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon Temsilcisi Sevdegül Mungan, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin ele alınacağı panel düzenleyeceklerini bildirdi.

Mungan, moderatörlüğünü kendisinin gerçekleştireceği "15 Temmuz; olmak ya da olmamak" konulu panele, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, gazeteci-yazar Sadık Albayrak ile gazeteci Fadime Özkan'ın konuşmacı olarak katılacağını belirtti.

Panelin, 15 Ağustos saat 18.00'de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılacağını vurgulayan Mungan, şunları kaydetti:

"15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehrimizde ve ülkemizde vatandaşlarımız 'olmak veya olmamak' adına bir direniş içerisine girdi ve şükürler olsun başarıyla çıktı. Bu süreçte KADEM olarak bizler de meydanlarda yerimizi aldık ve vatandaşlarımızla omuz omuza 'milli irade ve demokrasimize' sahip çıktık. O gece yaşananları ve o geceden bugüne kadar gelinen sürecin ele alınacağı panelimizde çok kıymetli katılımcılarımız olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı ve verimli geçecek olan panele davet ediyorum."