TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sadece geçtiğimiz yıl büyükşehir belediyesinin mahalle yollarına 100 milyon lira harcandığını söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, belediyenin Zabıta Dairesi, Tesisler ve Üretim Dairesi ile Güvenlik Birimi çalışanları ile Olimpiyat Parkı'nda buluştuğu programda yaptığı konuşmada, hep birlikte Trabzon halkına hizmet ettiklerini belirtti.

Hizmetleri daha da arttırarak çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Şehrin daha yaşanılabilir olması için en önemli vazifeyi ifa ediyorsunuz. Halka birebir hizmet eden belediyelerdir. Halka hizmet, Hak'ka hizmettir tezahürünü en güzel uygulayan, yaşayan ve yaşatan sizlersiniz. Bu anlayışla hareket ettiğimiz için engin, ferah bir gönül sahibi olacağız. Halkımıza hizmeti en üst noktaya taşımak için her zaman gayret göstereceğiz. Şehrimizin her hangi bir ferdi geldiğinde yasa ve yönetmelikler çerçevesinde halkımızın işini görmek için seferber olacağız. Biz bunun için varız."

Gümrükçüoğlu, belediyeye 130 yeni otobüs kazandırdıklarını da aktararak, şöyle devam etti:

"Trabzon'un 22 bin kilometre yol ağı var. Mahalle yollarımızdaki çalışmalarımızda rekorlar kırıyoruz. Sadece 2016 yılında Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarına 100 milyon lira harcadı. Bu hizmetler hepimizin, bu ailenin, devletimizin sayesinde yapıldı."