Günün her anında bir hizmet almaya ihtiyaç duyabiliyoruz. Bu hizmeti almak için de genellikle çevremizdeki insanların tavsiyelerine kulak veriyoruz. Peki herkesin ihtiyacının aynı olmadığı durumlarda gerçekten ihtiyaçlarımıza cevap verecek insanları nasıl bulacağız? Trabzon’un dijital rehberi olarak konumlanan Firma61 ile gerçekten ihtiyacınız olan firmalara, mekanlara ve işletmelere kolay bir şekilde ulaşmak mümkün. Doğru ve kaliteli hizmet almak isteyenler ile farklı açılardan hizmetlerini ön plana çıkarmak isteyen işletmeleri buluşturan Trabzon firma rehberi çift yönlü bir memnuniyet sağlamak için hizmet veriyor. Trabzon il sınırları içerisinde hizmet veren tüm firmaların yer alabileceği platformda üyelik seçenekleri de oldukça cazip. Ücretsiz olarak firma rehberine kayıt olmak mümkün. 

Firma61 ile İşletmeleri Tanıyalım 

Etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunan Trabzon firma rehberi Firma61 ile Akçaabat, Ortahisar, Araklı, Arsin, Of, Sürmene, Vakfıkebir gibi tüm Trabzon ilçelerinde hizmet veren işletmeleri bir arada bulmak mümkün. Beyaz eşya, küçük ev aletleri ya da elektronik cihazlar için yetkili servis arayanlardan en yakın kargo firmaları hakkında bilgi almak isteyenlere kadar herkesin ihtiyacı olan verilere ulaşabileceği platform, ücretsiz hizmet vermesi ile dikkat çekiyor. Ücretsiz kayıt olma imkanı sunan platform bu sayede işletmeler arasında rekabet açısından ciddi farklılıklar oluşmasına engel oluyor ve hizmet almak isteyen kişilerin gerçekten ihtiyacı olan işletmelere ulaşabilmesini mümkün kılıyor. 

Elbette sitede adını biraz daha ön plana çıkarmak isteyen firmalar için özel bir üyelik seçeneği de bulunuyor. Gold üyelik olarak adlandırılan bu üyelik türünde yıllık 50 TL gibi oldukça cüzi bir aidat ödemesi sonrasında işletmenin ana sayfada görünürlüğü ön plana çıkıyor. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir arama dahi yapmadan ilk bakışta aradıkları firmayı bulabiliyorlar ya da almak istedikleri hizmeti veren firmalar arasında öne çıkanları çok daha dikkat çekici bir şekilde görüntüleyebiliyorlar. Sistem normal üyelik ile gold üyelik arasında oldukça cüzi bir geçiş ödemesi talep ettiği için firmaların bu alanda öne çıkmaması için biz herhangi bir neden göremiyoruz. 

Platformun sadece yerel halka hitap etmediğini de belirtmemiz gerek. Trabzon tur seçenekleri ile pek çok firmanın yerli ve yabancı turistlere de hizmet etmesi için kendini ön plana çıkabileceği platform özellikle tur organizasyonu yapan kişiler tarafından da yakından takip ediliyor. Trabzon tur organizasyonları için otel, restoran, cafe ya da pastane gibi işletmeler ile görüşmek isteyenler; ilgilendikleri firmalar ile Firma61 üzerinden elde ettikleri bilgiler ile iletişime geçebiliyor. Doğal güzellikleri, tarihi değerleri, muhteşem mutfağı ve sıcakkanlı halkı ile herkesin keşfetmek istediği Trabzon gezilecek yerler açısından oldukça tatmin edici bir deneyim sunuyor. Bu da bölgede hizmet veren firmalar için turizm odaklı kazanç elde etmek anlamına geliyor ve bölgeye gelecek olan tur firmalarına ulaşmak Firma61 sayesinde çok daha kolay oluyor.

Kolay Üyelik, Hızlı Etkileşim 

Trabzon firma rehberi listelerinde yer almak işletme sahipleri için oldukça kolay. Normal üyelik açmak isteyen firma yetkilileri kendi firma rehberi kayıtlarını yapabiliyorlar. Kayıt esnasında herhangi bir sorun yaşayanlar ise sitede belirtilen mail adresi üzerinden destek talebinde bulunabiliyorlar. Firma kaydı için firma yetkilisi, adres, iletişim bilgileri ve firma tanıtım yazısı eklemek yeterli oluyor. Firma tanıtım yazılarının bu tür rehber bir platformda yer alması işletme sahiplerine aynı zamanda arama motoru görünürlüğü açısından da fayda sağlıyor. Eğer kayıt esnasında herhangi bir sorun yaşanırsa firma bilgilerini ve fotoğraflarını sitedeki mail adresine göndermek de üyeliği başlatmak için yeterli. Mail gönderiminden sonraki 24 saat içerisinde firma sayfası siteye eklenmiş oluyor. Daha fazla ön plana çıkmak ve tanıtım yapmak isteyen firmalar ise Trabzon firma rehberi gold üyeliği için yıllık sadece 50 TL üyelik ücreti ödüyor ve sürekli olarak ana sayfada yer alıyor. 

Haber, Etkinlik Takvimi ve Dahası 

Firma61 sadece Trabzon firma rehberi olarak değil aynı zamanda Trabzon il sınırları içerisindeki güncel haberleri takip etmek için de elverişli bir altyapıya sahip. İşletme sahiplerini doğrudan ilgilendiren etkinlik ve fuar gibi organizasyonlara dair bilgilendirmelerin yer aldığı platform aynı zamanda bölgedeki nöbetçi eczaneleri de listeleyerek acil bir ihtiyaç halinde kolayca ulaşılmasına olanak sağlıyor. Kategori ve ilçe bazlı arama yapmanın mümkün olduğu site bu özelliği ile de ziyaretçiler için oldukça yüksek bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Kaynak : https://firma61.com/