61SAAT HABER SERVİSİ -
Geçen yıl yaşadığı sakatlıklar sonrasında takımdan uzak kaldığına dikkat çeken Bero, nasıl hissettiği sorusuna “Dinlenmiş hissediyorum. Evdeyim. Yurt dışında olduğunuzda ve geri döndüğünüzde bu his nadirdir. Ailemden ve kız arkadaşımın ebeveynleri ile zaman geçiriyorum. Kafanızın böyle rahatlaması harika” dedi.
Bordo-Mavililerin Süper Ligi 5. Sırada bitirmesi ile ilgili olarak ise Bero, “Önümüzdeki 4 takım daha iyiydi. Gereksiz puanlar harcadık. Fenerbahçe kupayı kazansaydı, Avrupa’da olabilirdik” dedi.
Trabzonspor’da ki Slovakların birer birer ayrılması ile ilgili olarak ise Bero, “İki yıldır orada Durica ile birlikteydim. Yoğun bir ilişkimiz vardı. Ayrıca Hubocan harika bir adam ve sonradan öğrenmekten gurur duyuyorum. Onlarla her dakikasından keyif aldım. Ortak anılarımızı asla unutmayacağım” dedi.
Kendisinin kalıp kalmadığı sorusuna ise Bero, “22 yaşındayım. Herkes oynamak ister ve ben istisna değilim. Yaz ayında neler olacağını göreceğiz. Her zaman olasılıklar var. Avrupa’nın batısına geri dönmek istiyorum” dedi.

Trabzonspor’un oyuncuların gelişimine çok uygun bir kulüp olduğuna dikkat çeken Bero, “Trabzonpor büyük bir kulüp. Trabzon gibi yerel halk takımına sahip çıkıyor. Slovakya’da da benzer bir şey görmek isterseniz. Kulüp mükemmel güçlü ve oyuncuların gelişimine çok uygun.
Türk ligi de iyi.. İnsanlar bunu fazla bilmez ama takımların, futbolcluarın ve futbolun kalitesi iyi” dedi.

Türkiye’de taraftarların ilgisiyle  de ilgili konuşan Bero, “Evet insanlar sahada ve dışarda hep yanınızda. Bir çok insan bir kafeye gittiğinizde sizi tanıyor ve her zaman yanınıza gelip fotoğraf çektirmek istiyorlar. Farklı ama iyi insanlar, gerçekten çok güzel” diye konuştu.