TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak hakkındaki sözlerinin maksadını aştığını söyledi.

Revi, kısa süre önce AK Parti Olağan Kongresi'nde partinin Trabzon İl Başkanı seçilmesi sebebiyle Trabzon Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı.

Adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Revi, bir gazetecinin, Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor mali genel kurulunda "Faruk Özak en azılı düşmanımdır" dediğini hatırlatması üzerine "Aynı gün bizim kongremiz vardı, Trabzonspor'un mali kongresini takip edemedik. Ne şekilde söylendiğini bilemiyorum, izleyemedim ama en azından Hacıosmanoğlu Trabzonspor'un başkanı ve spordan bahsediyoruz. Son dönemde fair playden bahsediyoruz, o yüzden hoş olmayan sözler diye düşünüyorum" dedi.

Revi, milletvekili Özak'ın Trabzon'da doğmuş, büyümüş, Trabzonsporlular ile Trabzonluların sevdiği, saydığı, değer verdiği bir isim olduğunu anlatarak, "Hacıosmanoğlu'nun Özak hakkındaki sözleri maksadını aşan sözlerdir. Zaten spor demek fair play demek. Düşmanlık falan bunlar fair playe uygun sözler değil" diye konuştu.

Mazbatasını alarak yeni görevine başladığını belirten Revi, görevi sırasında tüm Trabzonluları kapsayan çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.