TRABZON (AA) - Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği Başkanı Fatih Tekke, "Bizi bir arada tutacak en önemli şey Trabzonspor'dur. Biz farkına varmasak bile Trabzonspor bize çok şeyler veriyor." dedi.

Bordo-mavili eski futbolcu Tekke, Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

TGC'nin yeni yönetim kuruluna başarı temennisinde bulunan Tekke, "Konuşacağımız şeyler, hepimizin, şehrimizin, hatta bölgenin ve ülkenin menfaatinedir. Hayata bakış açılarımız hepimizde farklıdır. Dolayısıyla bu farklılıklarımızla beraber burada yaşamayı öğrenmemiz lazım. Bizi bir arada tutacak en önemli şey Trabzonspor'dur. Biz farkına varmasak bile Trabzonspor bize çok şeyler veriyor." diye konuştu.

Tekke, Trabzonspor'a neler verebileceklerinin tartışılması gerektiğini işaret ederek, "Beraber yürüyebileceğimizi düşündüğümüz için şu an sizinleyiz. Bizlere destek vereceğinizden hiç şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ise, hem siyaset hem sivil toplum hem de futbol alanında bir mesafe kat etmede sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu ifade etti.

Bu yeni oluşumun her alanda etkili olacağını düşündüklerine dikkat çeken Turgut, "Fatih Tekke'nin bu yeni oluşuma başkanlık etmesi bence çok önemlidir. Trabzon ve Trabzonspor futbolu zor bir süreçten geçiyor. Sizlerin de bu zorlu süreçte sorumluluk alacağını düşünüyorum. Bu sorumlulukta Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve Trabzon basını olarak sonuna kadar yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardandan ziyaretin anısına Fatih Tekke, Yusuf Turgut'a çiçek takdim etti.