TRABZON (AA) - Pazar TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu'nda Trabzonspor ile Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.
Programa, Kaymakam Selçuk Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Ataman ve Berk Eren, TOKİ İlk ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Duran, Müdür Yardımcısı Emre Halisdemir, Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, futbolcular Yusuf Erdoğan, Muhammet Beşir, Semih Karadeniz, Melih Kabasakal, Ramazan Övüç, Yavuz Aygün, Yusuf Yazıcı ve Furkan Taş, öğretmenler ve veliler katıldı.
Etkinlikte, Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi kapsamında okulun konferans salonunda öğrencilerle kitap okundu. Okuma saati sonrası Kaymakam Aslan, Trabzonspor Taraftarlar Birliği ve futbolculara teşekkür etti.
Ardından futbolcular, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Programda konuşan Yusuf Erdoğan, böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, öğrencilerin hedeflerine ulaşmak için çok çalışmaları ve emek vermeleri gerektiğini söyledi.

Daha sonra Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Söğüt ve futbolcu Yusuf Erdoğan, Kaymakam Aslan, Milli Eğitim Müdürü Büyük ve Okul Müdürü Duran'a Trabzonspor forması ve atkısı, öğrencilere de Trabzonspor Dergisi, atkı ve imzalı futbol topları hediye etti.