TRABZON (AA) - Trabzonsporlu Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Akçaabat ilçesinde bir okulu ziyaret edip öğretmenlere çiçek ve forma armağan etti.

Bordo-mavili futbolcular Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Akçaabat ilçesindeki 17 Şubat Anadolu Lisesi'ne geldi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un deplasmanda 3-0 galip geldiği karşılaşma sonrası, "Trabzonlu öğrencilerin pazartesi günü okula takımının renkleri olan bordo-mavi forma ile gelmeleri" çağrısında bulunan Hurmacı ve beraberindeki Ekici, okul bahçesinde takımlarının formalarını giyen ve Trabzonspor bayrağı taşıyan öğrencilerce coşkuyla karşılandı.

Akçabat doğumlu olan Hurmacı ve Ekici, öğrencileri selamladıktan sonra yoğun tezahüratlar eşliğinde okula girdi. Hurmacı ve Ekici, öğretmenlere, çiçek ile Galatasaray karşısında giydikleri ve üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu formaları imzalayarak armağan etti.

Öğretmenlerle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren futbolcular, daha sonra bir sınıfa giderek öğrencilerle ilgilendi.

Hurmacı, burada öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Hepinizi Trabzonspor formasıyla görmek çok güzel. Sizin sevginiz sayesinde Trabzonspor var. Ben de çocukken bu okulun bahçesinde Trabzonspor formasıyla çok top oynadım. İnşallah ileride sizin aranızdan da futbolcular çıkacak. Hepinizi çok seviyoruz" dedi.

Ardından okuldan ayrılan futbolculara yoğun sevgi gösterisinde bulunan öğrenciler, "Bordo-mavi, şampiyon Trabzon" şeklinde tezahüratta bulundu.