Bursa'da meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı. Esentepe Kavşağı’ndaki kazada ışık ihlali yapan aracın otomobile çarptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi de kameralardan kaçmadı.

Kentte son birkaç ay içinde meydana gelen trafik kazalarını MOBESE'ler kaydetti. İlk olarak Atatürk Stadyumu Kavşağı'nda hızla gelen bir otomobil, kırmızı ışıkta duran minibüse arkadan çarptı. Real Kavşağı’nda hatalı bir bayan sürücünün, bir minibüse arkadan çarpması da saniye saniye görüntülendi. Işık ihlali yapan bir kamyonetin bir başka kamyonetle çarpışması ise herkesin yüreğini ağzına getirdi.

KAZA YAPMAMIŞ GİBİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Herkesi şaşırtan diğer bir kaza ise Esentepe Kavşağı’nda meydana geldi. Görüntülerde; ışık ihlali yapan bir otomobil, önündeki araca çarpıyor. Kazadan sonra hatalı sürücünün bir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Merkez Yıldırım ilçesindeki Yıldırım Spor Kompleksi önünde meydana gelen diğer bir kazada da; ışıkta beklerken aniden şerit değiştiren sürücünün, yanından hızla seyreden otomobile çarpması görüntülendi.

Görüntülerden ders çıkarılması gerektiği hususunu hatırlatan emniyet yetkilileri, sürücüleri kurallara uyulması konusunda uyardı.