SAMSUN (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Mehmed Emin Özkaya, "Ülkemizin geleceği için yapacağımız en büyük hizmetlerden biri eğitimli, donanımlı ve inançlı gençler yetiştirmektir." dedi.

Vakıf çalışmaları kapsamında TÜGVA Samsun İl Temsilciliğini ziyaret eden Özkaya'ya, İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, faaliyetler hakkında bilgi verdi.

TÜGVA Samsun İl Temsilciliğinin yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Özkaya, vakfın misyonuna ve hedeflerine uygun, başarılı çalışmaların Samsun'da gerçekleştiğini görmenin kendilerini memnun ettiğini kaydetti.

TÜGVA'da ülkenin menfaatlerine olan büyük adımların gerçekleştirilmesine katkı sağlamak için tüm görevlilerin, gönüllülerin büyük emekler harcayarak çalıştığını ifade eden Özkaya, "Ülkemizin geleceği için yapacağımız en büyük hizmetlerden biri eğitimli, donanımlı ve inançlı gençler yetiştirmektir. Bu doğrultuda Vakıf olarak kurslar, eğitimler veriyor, bir çok bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca, sosyal projeler geliştiriyor, içinde yer alıyoruz. Öğrencilerimizin rahat bir ortamda eğitim almaları için çalışıyoruz. Biz ne kadar fedakarlık yapar, özverili çalışırsak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin emin adımlarla ilerlemesini sağlarız." diye konuştu.

Durmuşoğlu ise büyük bir gönül, sevgi ve birliktelik hareketi içinde olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.