TOKAT (AA) - Turhal Kaymakam Vekili Sefa Güler, Turhal Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Cafer Evgin ve kas hastası Sedat Ergül ile Okul Müdürü Özcan Örgüç'ü makamında kabul etti.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Güler, ziyarette yaptığı açıklamada, bir öğrencinin hasta arkadaşına desteğinin örnek alınacak bir davranış olduğunu belirtti.

Cafer Evgin'in, kas hastası sınıf arkadaşı Sedat Ergül'e okula gidiş gelişi başta olmak üzere dersleri ve yaşamında yardımcı olmasının takdire şayan, örnek bir davranış olduğuna dikkati çeken Güler, "Ben Cafer kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyor, alnından öpüyorum. Ümit ediyorum ki bu davranış herkese örnek olur." ifadesinde bulundu.

Öğrenciler ve Okul Müdürü ile sohbet eden Güler, Evgin ve Ergül'ün arkadaşlığının okul hayatından sonra da devam etmesini temenni etti.

Güler, Evgin ve Ergül'e teşekkür ifadesi olarak eğitim hayatlarında kullanabilecekleri ve kendi belirleyecekleri hediyeyi Turhal Kaymakamlığı olarak vereceklerini kaydetti.