SİNOP (AA) - Türkeli Belediyesi tarafından ilçe merkezinde altyapı çalışmaları sonrasında bozulan cadde ve sokaklarda onarım çalışmaları başladı.

İlçede altyapı çalışmaları ve sonrasında yaşanan kar yağışları dolayısıyla bozulan cadde ve sokaklarda yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, altyapı ve kanalizasyon şebeke yenileme çalışmaları esnasında kazılan cadde ve sokaklarda hava şartlarının da etkisiyle bozulma ve deformasyonlar oluştuğunu belirtti.

Bozulan yollarda hava şartlarının düzelmesinin ardından bakım onarım çalışmalarına başladıklarını bildiren Özcan, "Kazı çalışmaları yapılan tüm cadde ve sokaklarımızda bozulan yollarımız onarılıp, önümüzdeki ay itibarıyla kilitli parke döşeme çalışmalarına başlanacaktır. Gelişen ve büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarına cevap veremeyen altyapımızın yenilenmesi, yarınlarımıza ve çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir ilçe bırakabilmek için elzem bir yatırım olan çalışmalar boyunca halkımıza ve çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.