Türkiye'nin tüm Avrupa'daki sayılı tatil beldelerinden olması, eşsiz bir balayı tatili yapmak için tüm şartları hazırlıyor adeta. Türkiye'de balayı yapılacak yerler arasından siz de dilediğinizi seçebilir ve unutulmaz bir balayı için tatilini şimdiden planlayabilirsiniz.

Fethiye

Fethiye, gerek masmavi denizinin güzelliği gerekse de eşsiz doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin her yıl uğrak noktası konumunda. Fethiye'nin yapılabilecek doğa aktiviteleriyle balayı tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmek de mümkün. Fethiye'de yapılacak aktiviteleri inceleyebilirsiniz. 

Fethiye'de birçok balayı villası mevcut. Havuzlu balayı villaları arasından seçim yaparak tam da hayalini kurduğunuz bir balayı için plan yapabilirsiniz. Gözlerden uzak ve korunaklı muhafazakar villalar, bir yaz tatilinden beklediğiniz tüm ihtiyaçları karşılayacak imkanlara sahip. Bu özellikleriyle de son dönemlerde oldukça sık bir şekilde tercih ediliyorlar. Siz de böyle bir tatil planı yapıyorsanız www.islamitatilvillalari.com ile hayalinizdeki villayı bulabilirsiniz.

Kaş - Kalkan

Kaş ve Kalkan, Akdeniz'de en çok tercih edilen turistik yerlerin başında geliyor. Birçok etkileyici otelin yanı sıra yine havuzlu villalarla kusursuz bir balayı tatili için hazırlık yapabilirsiniz. Ayrıca yine Kaş'ta dalış gibi su sporları da yapabilirsiniz. 

Bodrum

Daha hareketli bir balayı tatili için Türkiye ile birlikte tüm dünyanın gözdesi Bodrum'dan da tercihinizi kullanabilirsiniz. 5 yıldızlı otellerde mükemmel bir balayı tatili için ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.

Balayı tatili için ister muhafazakar villa seçimi yaparak gözlerden uzak bir balayı yaşayabilir, isterseniz de 5 yıldızlı otellerin tüm imkanlarından yararlanarak güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Seçim sizin.