Kripto para alım ve satım işlemlerinde en çok tercih edilen thodex.com dev bir çekiliş yaparak siz değerli üyeleriyle birlikte 4. kuruluş yılını kutluyor. Amerika Birleşik devletleri'nden alınmış olan dünya genelinde geçerli ve oldukça önemli bir lisans olan FinCen MSB lisansına sahip olan firmamız bu konuda ülkemizde ilk ve tek olarak bu başarıyı kuruluş yıldönümünde yapacağı Thodex dev çekiliş ile kutluyor.

Oldukça kullanışlı ve kaliteli bir arayüze sahip olan internet sitesi ile firmamız kripto para borsaları arasında lider bir konumda yer alıyor. Kurulduğu günden bu yana  kalitesinden taviz vermeden kullanıcılarının kripto para alım satım işlemlerine destek veren Thodex, Türk kullanıcılara hizmet sağlayan bir yerli kripto para borsasıdır. Amerika Birleşik Devletleri tarafından verilen ve global seviyede oldukça önemli olan FinCen MSB lisansını almamız ve Türkiye'deki ilk Bitcoin ATM’sini kullanıma açan firmamız, bu sektörde ne kadar öncü bir konumda olduğumuzu açıkça göstermektedir. 

Thodex İle Güvenilir Alım Satım

Kolay bir kullanıma sahip olan sitemiz, bu sayede işlemlerinizi basit ve hızlı bir şekilde yapabilmenizi sağlar. Pek çok kişi kripto para konusunda güvenliğinden endişe etmektedir. Bunu bilen ve bu konuda oldukça hassas olan firmamız, bu konuda  taviz vermeyerek tüm güvenlik önlemlerini en iyi şekilde almıştır. Thodex ile canlı kripto para alım satımı gerçekleştirebilirsiniz.Alınan güvenlik tedbirleri sayesinde kullanıcının bilgisi dışında herhangi bir şekilde işlem yapılması mümkün olmamaktadır. Sitemizin bir diğer özelliği  de Kullanıcılarına canlı destek kısmında 2 dakika içerisinde geri dönüş yapmasıdır. Bu konudaki Türkiye rekoru Thodex’tedir.

Dev Çekiliş İle Kutluyoruz 

Türkiye'de kripto para borsalarında en iyi hizmeti sunan ve birçok yeniliği ilk olarak ülkemize getiren Thodex 4. kuruluş yıldönümü çekilişi ile  sizlere birçok hediye kazanma fırsatı sunuyor. Kripto para borsamız üye olarak alım satım işlemleri gerçekleştirilen kullanıcılar çekilişi de hediye yakalama fırsatı kazanıyor. Yatırım yaparak alım satım işlemleri sonucu kazandığınız çekiliş hakları ile k Porsche  kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Thodex Dev Çekiliş Hediyeleri

  • • 1 tane Porcshe Panamera 4
  • • 100 tane Apple Watch
  • • 50 tane Sony PlayStation 4
  • • 30 tane iPhone 11
  • • 30 tane Samsung S10
  • • 50 tane Macbook Air
  • • 500 tane Thodex Hediye Kiti 

Thodex, birbirinden değerli ve özel hediyeleri ile sizlere bambaşka bir ayrıcalık daha sunmaktadır. Çekilişe katılarak bu fırsatlardan faydalanmak için yapmanız gereken tek şey thodex.com sayfası üzerinden üye olarak, alım ve satım emri vermeniz. Yani kısaca işlem yapmanız. Bunun dışında referans olduğunuz her üye için ayrı ayrı kazanma şansınız devam etmektedir. Thodex ile sadece kripto para ile kazanç elde etmenin yani çekilişten de kazanç elde etme fırsatı sizi bekliyor. 

Kampanya Katılım Koşulları

3. Seviye üyeliğini tamamlayan tüm kullanıcılara bir çekiliş hakkı verilmektedir. 

10.000 Türk Lirası ya da 10.000 Türk Lirası değerinde kripto  para veya dolar hacmine erişen Türk kullanıcılara bir çekiliş hakkı verilmektedir. 

Thodex Ortaklık Sistemi (Affiliate) Sistemine kayıt olarak 3. seviye üyeliğe ulaşmış ve Daha sonrasında 5 yeni üye kazandırmış olan tüm kullanıcılara bir çekiliş hakkı verilmektedir. 

Yapılacak Thodex dev çekilişi ile hediye kazanacak tüm kullanıcılar, hediyeler nedeniyle kanunen alınacak olan vergi ve gümrük giderlerini karşılamakla yükümlüdür . 

Thodex çalışanları ve yaşı 18'den küçük olan kişilerin kampanyaya katılmaları yasaktır. Bu kişiler  herhangi bir şekilde çekilişe katılarak hediye kazansalar bile, hediyeleri verilmeyecektir.

Bir kişi en fazla 1 tane hediye kazanabilmektedir.  çekilişe katılım sırasında verilmiş olan bilgilerin güncel ve doğru olması ve gerektiğinde ispatlanması katılım gerçekleştiren kullanıcılara sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgilerden kullanıcılar kendileri sorumludur.  

Çekilişe katılım gösteren herkes yukarıda belirtmiş olduğumuz şartları kabul etmiş sayılmaktadır. Thodex çekiliş kampanyası ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. 

Kaynak: https://www.thodex.com/tr/cekilis 

Kaynak: https://www.thodex.com/tr/market/BTC-TRY