Günümüzde ihtiyacını daha fazla duyduğumuz bir ürün olan mobil lavabo hakkında olan bu yazımızda, mobil lavabo kullanım alanları, mobil lavabo modelleri ve bu ürünü Türkiye’de  üreten en büyük şirketlerden birini mercek altına alacağız.

Mobil lavabolar; taşınabilir yapıda olabilmesi amacıyla hafif ve su tutabilir yapıda, yüksek sıcaklık ve soğuklukta formu bozulmadan kullanılabilmelidir. Bu ihtiyaçları karşılamak amacıyla polietilen maddeden üretilen mobil lavabolar, uzun yıllar kullanılabilirler. Ayrıca polietilen yapısı nedeniyle, mikrop tutmayan mobil lavabolar, hareketli yapılar olan ambulans ve gezici hastanelerde gereken hijyenin sağlanması için kullanılabilirler.

Türkiye’de hem mobil lavabo hem de mobil tuvalet alanında üretici firmalar arasında araştırma yaptığımızda, en göze çarpan markalardan biri olan Seyyar Tuvalet Sistemleri Ltd. Şirketi, özellikle yurt dışına yaptığı satışlarla, ihracat ağırlıklı olarak çalışmaktadır. Bir sonraki yazımızda bu şirketi ve ürettiği diğer ürünleri yakından tanıyacağız.