Oto kokusu olarak ise sizlere birçok seçenek sunan firmabulunur. Bunlardan biri de Exculusive Oto Kokusu firmasıdır. Türkiye'de ilk defa parfüm esanslı oto kokularını promosyon oto kokusu çalışmalarında kullanan Exculusive Oto Kokusu'dur.

A++ kalite olarak lanse edilen ve başka hiçbir firmada bulunmayan esansları yerli müşterileriyle bulunan firma yurtdışında da birçok kurumsal firmaya reklam çalışmalarında hizmet vermekte.

Tamamen yerli üretim odaklı çalışan Exculusive Oto Kokusu üretim süreçlerinin tamamını kendi bünyesinde gerçekleştirirken kaliteden ödün vermemeyi kendilerine prensip edinmiş durumdalar.

Kaliteli baskı, şık tasarım, kalıcı koku ve benzersiz esanslar üzerine üretim gerçekleştiren firma şuanda 1000'i aşkın işletmeye promosyon oto kokusu çalışmalarında hizmet veriyor.

Referanslarında devlet kurumlarından özel sektöre kadar ülkenin en büyük işletmeleri bulunmakta. 10-12 gün içerisinde üretim aşamasını bitirip kargo aracılığı ile siparişleri Türkiye'nin her iline ulaştıran firma

Avrupa standartlarında kokular tercih eden herkesin ilk tercihi olmuş durumda. İpli oto kokusu, oto ayna kokusu veya logolu oto kokusu olarak da geçen bu tarz ürünleri üstün kalite anlayışıyla üreterek kendisini rakiplerinden ayıran Exculusive Oto Kokusu deneyimli müşteri hizmetleri ile firmanızın taleplerine en profesyonel şekilde cevap vermekte.

Firma www.exculusiveotokokusu.com web sitesi aracılığıyla Türkiye'nin her bölgesindeki irili ufaklı tüm firma, şirket veya esnafa promosyon oto kokusu çalışmalarında hizmet veriyor.

Referanslarına ve geçmiş çalışmalarına göz atıp sizler de oto kokusu taleplerinizi Exculusive Oto Kokusu'na iletebilirsiniz.