Tuzla Uydu Servisi siz değerli müşterilerine gün boyu hizmet ve kaliteli bir servis sağlayabilmek için her dakika ulaşılabilir olup sadece bir telefon uzağınızdadır. Gelen çağrılar üzerine en kısa sürede adresinize gelerek problemleri yerinde analiz ederek en kısa sürede çözmekteyiz. Bu sayede hem zamandan tasarruf ederken hem de problemin ana kaynağına inerek bir daha kaynaklanmaması konusunda daha sağlam ve kaliteli bir hizmet almış olacaksınız. Arızalarınız giderilirken veya uydu kurulumu yapılırken son model akıllı cihazlar yardımı ile arızanız giderilir, uydularınız kurulabilir. Herhangi bir arıza durumunda arızalı parça tarafınıza verilip sıfırı ile değiştirilir.

KURTKÖY UYDU SERVİSİ

İstanbul’da hizmet vermekte olan Ceysan Elektrik Kurtköy Uydu Servisi, uydu alıcısı satış ve çanak servisi hizmetini sizlere sunmaktadır. Kurtköy uydu servisi olarak siz değerli müşterilerimize sürekli hizmet sunmaktayız. Gezici mobil personeller ile zaman sıkıntısı yaşanmadan problemlerinizi çözüme kavuşturmaktayız. Çanağınızın ve uydunuzun markası modeli fark etmeksizin arıza tespiti yapılıp onarılabilir. Uydu sinyal seviyesi ayarlarken Kurtköy uydu servisi olarak satfinder 5 cihazlar ile milimetrik ayarlar yaparak en kaliteli sinyali yakalamanızı sağlamaktayız. Kurtköy ve çevresinde birçok çanak anten kurmuş olan firmamızın önceki kurulumları referans olup gelecek hizmetlerimizin teminatıdır.

PENDİK UYDU SERVİSİ

Pendik uydu servisi; Çanak anten kurulurken müşterimizin fikirleri ve istekleri göz önünde bulunarak ortak bir karar ile çanak anten kurulum işine başlar ve kurarız. Kurulum bittikten sonra zorlu hava koşullarına dayanabilmesi için anten ayakları, bağlantı noktaları tamamen kontrol edildikten sonra tarafınıza teslim edilir. Ceysan Elektrik Pendik Uydu Servisi olarak şimdiye kadar kurduğumuz çanaklarda insan müdahalesi olmadığı sürece herhangi bir oynama veya sinyal kaybı yaşanmamıştır. Bunun en etkili yollarını araştırarak çanak antenleriniz için çelik dübeller kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra eğer demire montajın yapılması gerekirse vida ile birlikte çelik kelepçeler ile sağlamlaştırmaktayız. Kablolarda mümkün mertebe ek kullanmadan tek hat olarak evinize ulaştırır. Ek olan yerleri en sağlıklı şekilde kapatırız.

Ceysan Elektrik, Tuzla, Kurtköy, Pendik uydu servisleri sektördeki deneyimi, güvenilirliği ve sizlere verdiği kaliteli hizmet ile onur ve kıvanç duymaktadır. Yaptığı ve referansı olan işlerde profesyonel ekip ve milimetrik ayarlamalar ile işinin ehli olduğunu her seferinde kanıtlayan firmamız siz değerli müşterilerine hizmet vermeye problemlerinizi çözmeye her zaman hazırdır.