İSTANBUL (AA) - TV+’ın giriş paketini tercih edenler, dilerlerse ek spor ya da ek eğlence paketlerini de ayrıca 7,90 liraya alabiliyor.

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, güçlü altyapısı üzerinden TV+ hizmeti sunarken platforma eklediği yeni içerikleri kullanıcısıyla buluşturmayı sürdürüyor.

Superonline'nın fiber internet müşterileri, paketlerine ek 10 lira karşılığında ulusal ve yerel yüzlerce kanalın yer aldığı giriş paketinin sahibi oluyor. TV+'ın giriş paketini tercih edenler, dilerlerse ek spor ya da ek eğlence paketlerini de ayrıca 7,90 liraya alabiliyor.

TV+'ta ek spor paketi kapsamında İngiltere Premier Ligi, NBA ve Formula 1 gibi dünyanın en çok takip edilen spor organizasyonları izlenebilirken, ek eğlence paketinde Discovery Channel, Nat Geo, Disney Junior ve Duck TV gibi kanallar yer alıyor. Böylece kullanıcılar izlemek istedikleri içerik türüne göre kendi paketlerini oluşturabiliyor.

TV+ platformunda yer alan tüm kanalların açık olduğu aile paketi, kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla 3 kat daha fazla tercih edilen TV+ aile paketinde, giriş paketinde yer alan kanalların yanı sıra spor ve eğlence içeriklerinin tamamı bulunuyor.