TRABZON (AA) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) teknik heyeti, Trabzon'da ilçeleri gezerek çiftçi sorunlarını rapor ediyor.

TZOB Teknik Hizmetler Kurulu teknik müşavirleri Neşe Tezer ve Bülent Uyanık, bölgedeki çiftçilerin sorunları, çözüm yolları ve proje çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere kurum ve çiftçi ziyaretlerinde bulunuyor.

Çarşıbaşı ilçesinde incelemelerde bulunan ve Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk ve muhtarlarla bir araya gelen heyete, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu da eşlik etti.

Kozoğlu, teknik heyetin birkaç gündür bölgede olduğunu belirterek, "Tüm ilçelerde kurum ve çiftçi ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Bu ziyaretlerde karşılıklı görüşmeler yapılarak sorunlar rapor olarak hazırlanıyor. Trabzon ilçeleri tamamlandığında hazırlanacak nihai rapor TZOB tarafından incelenecek ve gerekli çözüm önerileri hazırlanacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından oluşturulacak rapor ilgili bakanlıklara çiftçi talepleri olarak sunulacak." dedi.