TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, gelecek sezon üçüncü ligde mücadele edecek 4 kulübün yöneticileriyle bir araya geldi.

Vali Öz, Arsinspor Kulübü Başkanı Yaşar Küçük, Yomraspor Kulübü Başkanı Şemsettin Özcan, Birlik Nakliyat Düzyurtspor Kulübü Başkanı Erdoğan Genç ve Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral'ı makamında kabul etti.

Üçüncü ligde mücadele edecek dört takımın kulüp başkanlarıyla görüşen Vali Öz, "Şehrimizin güzide spor kulüplerinden Arsinspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Ofspor ve Yomraspor, diğer kulüplerimiz gibi gençlerimizin sporla kaynaşması, buluşması için güzel hizmetler yapıyor" dedi.

Dört kulübün birlikte hareket ederek örnek bir çalışma başlattığını dile getiren Vali Öz, "Ortak kombine bilet satışı yoluyla sporun güzelliklerini yaşatma konusunda önemli bir adım attılar. İlk başta bin kombine biletle bir çıkış yapmak istiyorlar. Biz de Valililiğimiz başta olmak üzere bütün kurumlarımızla, esnafımız, tüccarımız,  sanayicimiz, büyükşehir belediyemiz ve tüm ilçe belediyelerimizle kombinelerin dağıtımı, satışı ve teşviki konusunda bu birlikteliği desteklemeye çalışacağız" diye konuştu.

Vali Öz, Trabzon'un spor, kardeşlik ve medeniyet kenti olduğunu vurgulayarak, "Bu birliktelikten ve ortak hedeflerden dolayı bütün kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Atılan bu adım gelecekte sporun tüm güzelliklerinin yaşanmasına vesile olacaktır" diye konuştu.