Eskiden yüz yüze yapılan market ve giyim alışverişleri şimdilerde yerini online alışverişe bırakmış durumda. Mağaza mağaza, dükkan dükkan gezmek yerine tek tıkla binlerce ürünü gözler önüne getirmekte ve pratik ödeme yöntemleri ile kolayca ve güvenli bir şekilde alışveriş yapılması mümkün olmakta. 

Günümüzde market alışverişini online olarak yapanların sayısı gün geçtikçe artmakta ve bu yeni düzene son olarak ta online iç giyim alışverişi eklenmekte. Giyim alışverişlerine göre nispeten daha kolay ve alternatifi bol bir alışveriş deneyimi sunan iç giyim alışverişinde her gün yeni markalar ve yeni siteler eklenmekte. 

Online iç giyim sektöründe hem fiziksel mağaza hem de online alışveriş sitesi ile hizmet veren Camasircimshop.com markasından Özgür Güder son yıllarda yaşanan e-ticaret alışverişlerinde ki yükselişin, geleneksel ticaretin her alanına dokunduğunu ve bu ilgiden iç giyim sektörünün de faydalandığını dile getirmekte. Zaman günümüzde büyük bir sorun, her gün yaşam içinde koşturmacadan, insanlar kendilerine zaman ayırmayı unutmakta. Hafta sonlarını daha güzel değerlendirmek isteyenlerin alışveriş merkezlerinde zaman harcamalarını istemediklerinden dolayı ihtiyaçlarını online bir şekilde halletme yoluna gitmekteler. 

İç giyimin online olarak tercih edilmesinde bir çok faydanın da olduğunu söyleyen Özgür Güder, en önemli tercih sebebinin ise yaşadıkları yerlerde aradıkları ürünleri fiziksel mağazalarda bulamamaktan kaynaklanmakta. Yeni sezon bir sütyen takımının fiziksel mağazalara gelmesi uzun zaman alırken, internet siteleri üzerinden anında satın alma imkanı bulunmakta. Yine ayrıca iç giyimin özel bir kitlesi olan fantazi iç giyim konusunda da hem gizlilik hem de geleneksellik söz konusu olduğunda online alışveriş hem fiyat hem de kalite bakımından çok cazip fırsatlar sunmakta.

Yine iç giyim üzerine hizmet veren alışveriş sitelerinde pijama takımları, gecelik, sabahlık, kombinezon, çeyiz setleri, erkek iç giyim ürünleri, çocuk iç giyim ürünleri gibi diğer iç giyim dünyasına ait ürünlerin olması, aile alışverişi için oldukça cazip gelmekte.

Toplu alımlarda kargo ücretinin ödenmemesi, kapıya kadar teslim gibi ek özelliklerin de olması, çoğu kişinin bir çorap için çarşıya pazara gitmesinden çok daha kolay gelmekte.

Son olarak ta 2020 yılında tüm dünyanın yaşadığı koronavirüs salgını nedeniyle, alışveriş merkezlerinin kapalı olması ve insanların izole bir hayat sürme gerekliliği, bir çok kişiyi mecburi olarak online alışverişe yöneltmiş durumda. Sosyal mesafe korunarak, güvenle ve cazip fiyatlarda alışveriş için sanal alışverişi öneriyoruz…