Dubai'de bir gökdelenin balkonunda cinsel içerikli film şirketi için çırılçıplak soyunarak poz veren 40 model ülkeyi karıştırmış, yetkililer tarafından tutuklanan modellerin sınır dışı edileceği açıklanmıştı. Dünya basınında geniş yankı uyandıran skandaldan ise yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

SEVGİLİSİNE GÖNDERDİĞİ VIDEO ORTAYA ÇIKTI
Çıplak balkon pozu sonrasında tutuklanan modellerden biri olan Ukraynalı Irina Sotulenko'nun gözaltı öncesinde sevgilisine gönderdiği video ortaya çıktı.

"ORGANİZATÖRÜM RESMEN APTAL GİBİ DAVRANIYOR"
Videoda kendi organizatörünün kurbanı olduğunu söyleyen model, onun bir serseri olduğunu söyledikten sonra, "Tüm bunlar Instagram'a videoyu yüklemek isteyen moronlar yüzünden oldu, organizatörüm yetişkin bir adam ancak resmen aptal gibi davranıyor" ifadelerine yer verdi.

"GÖSTERİŞ YAPMAYALIM DEDİM AMA DİNLETEMEDİM"
Ortaya çıkan videoda genç kadının başka balkonlardan da görüntülerinin kayda alındığını söyleyip, "'Beyler Arap ülkesindeyiz, gösteriş yapmayalım' dedim, ancak dinletemedim. Balkona çıkmazsam paramı alamayacağımı söylediler. Resmen zorlandık ve o fotoğrafı çektik. Tanrı bilir bu saatten sonra neler olacak, hapishaneye gideceğiz?" diyerek ağladığı görülüyor.

SEVGİLİSİ DE KONUŞTU: HALA HABER ALAMIYORUZ
23 yaşındaki modelin video gönderdiği sevgilisi ise pazartesi günü sınır dışı edileceği duyurulan Sotulenko'dan hala haber alamadıklarını duyurdu.


NE OLMUŞTU?
Dubai'de ünlü Marina bölgesinde cinsel içerikli bir film şirketi için yapılan fotoğraf çekimi ortalığı ayağa kaldırmıştı. Balkonda yapılan çekimlerde yer alan yaklaşık 40 modelin görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılmıştı. Görüntülerin viral olması üzerine polis harekete geçmiş, ekip ve modeller, kamu ahlakına aykırı hareket etmek suçlamasıyla tutuklanırken, sınır dışı edilecekleri açıklanmıştı.