Firmanın resmi sitesinden Whitefest 2020 kataloğuna erişebilirsiniz. Uludağ Festivali'ne arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışından binlerce kişinin katıldığı Uludağ Festivali süresi boyunca eşsiz spor etkinliklerinde yerinizi alabilirsiniz.

Uludağ Festivali Hakkında Merak Edilenler

Uludağ festivali, kış ve turizmin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da gerçekleştirilen eğlenceli bir organizasyondur. Uludağ festivali boyunca birbirinden ünlü sanatçılar ve DJ'ler eşliğinde şarkılar söyleyebilir ve doyasıya dans edebilirsiniz. Uludağ festivali her yıl birbirinden farklı üniversitelerin bir araya geldiği, konforlu otellerden gerçekleştirildiği, sınırsız müzik ve eğlencenin sunulduğu keyif dolu bir eğlence dönemi herkes kesimden bireylere hitap eden eşsiz bir eğlence organizasyonudur.

2020 Whitefest gençlik festivali dönemi boyunca birbirinden keyifli kayak sporları, dans, eğlence, after ski partiler, konserler, yarışmalar, sürpriz hediyeler ve sponsor etkinlikleri gibi birçok farklı ve eğlenceli aktiviteler ile buluşabilirsiniz.

2020 Whitefest toplamda 3 farklı periyottan meydana geliyor. Her periyot ise toplamda 4 gece ve 5 gün tarzında gerçekleşiyor. 2020 Whitefest gençlik organizasyonu boyunca ultra lüks 5 yıldızlı otellerde muhteşem ötesi bir konaklama dönemi geçirebilirsiniz.

Konaklama döneminiz boyunca sabah, öğlen, akşam ve açık büfe üzerinden öğün alımı gerçekleştirebilirsiniz. 2020 Whitefest gençlik festivali için öğrenci olmanıza gerek yoktur. Dolaysıyla 2020 Whitefest gençlik festivaline dileyen herkes katılabiliyor. Whitefest gençlik festivali boyunca tüm oteller arası ücretsiz ulaşım olanağından faydalanabilirsiniz.

Firma tarafından sunulan 5 adet son model shuttle araçları üzerinden her 15 dakikada bir oteller arası ulaşım hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca Whitefest gençlik festivaline tercihiniz doğrultusunda özel aracınız üzerinden ya da Unitravel firmasının son model otobüsleri üzerinden de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Türkiye'nin En Büyük Gençlik Festivalinde Yerinizi Alın

Türkiye'nin en büyük gençlik festivali olan Uludağ Festivali 2020 rezervasyonu yaptırmak istediğinizde web sitesine ulaşabilirsiniz. Web sitesi sosyal medya sayfası üzerinden Whitefest 2020 rezervasyon formu doldurabilirsiniz. Binlerce üniversite öğrencilerine ev sahipliği yapan Whitefest 2020 gençlik festivali erken rezervasyon için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site üzerinden ek ücretsiz bir şekilde Whitefest 2020 için tek kişilik veya grup olarak erkenden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Web Sitesinde Sunulan Hizmetler

Web sitesi üzerinden Whitefest fiyatları öğrenebilirsiniz. Site üzerinden sunulan Whitefest fiyatları listesinden otel tercihi yapabilirsiniz. Whitefest fiyat listesi sayesinde 2020 yılında başlayacak olan Uludağ Festivali'ne hazırlık yapabilirsiniz. Web sitesi üzerinden 2020 Whitefest hakkında detaylı ön bilgiler alabilirsiniz. 2020 Whitefest organizasyonunun gerçekleştireceği oteller listesi görmek için de siteyi ziyaret edebilirsiniz. 2020 Whitefest gençlik festivali online rezervasyon için web sitesinden destek talep edebilirsiniz. Özet olarak 2020 tarihinde heyecanla beklenen Whitefest 2020 hakkında tüm ayrıntıları görmek için firma ile iletişim kurulabilir.

2020 Whitefest Erken Rezervasyon Yaptırmak İstediğinizde

2020 Whitefest erken rezervasyon yaptırmak istediğinizde Site sağ üst bölümünde bulunan ''Rezervasyon'' kısmına tıklayarak rezervasyon başvurusu yapabilirsiniz. Ekranda beliren form kısmından isim, soy isim, cep telefonu numarası, dönem, otel seçimi, oda tipi ve kişi sayısı belirtmeniz yeterlidir.

2020 Uludağ Festivali hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar hakkında detaylı bilgi almak için Whatsapp destek hattından da 7/24 iletişime geçebilirsiniz. Her yıl bir sefer gerçekleştirilen 2020 Whitefest gençlik festivali sayesinde yılın tüm stresinden, yorgunluğundan arınabilir ve yeni yıla pozitif bir şekilde merhaba diyebilirsiniz. 2020 Whitefest gençlik festivalinde yerinizi almak için organizasyonu yapan firma ile görüşebilirsiniz.