Bu anlamda bu süreçlerde alanında uzman kadrosuyla hizmet veren ve mesleki tecrübe sahibi olan firmalarla çalışmakta alınabilecek en doğru karar olacaktır. Firmamız Sır Lojistik taşınma sürecinde istek ve beklentilerinize her anlamda karışıklık vermeyi hedeflemektedir. Uluslararası evden eve nakliyat hizmeti de dâhil taşımacılığa dair her alanda hizmet vererek, siz değerli müşterilerimizin sürecin yorucu etkilerini hissetmemeniz için çalışmaktadır. 

Taşımacılık Hizmetlerimiz

Sır Nakliyat olarak kurulduğumuz günden bu yana, taşımacılık alanında hizmet vermekte ve çalıştığımız tüm bireysel ve kurumsal segmentteki müşterilerimizi memnun etmek için çabalamaktayız. Bu anlamda ülkemizde yaygın olarak sağlanamayan taşımacılık hizmetlerini de hizmet yelpazemize dâhil ederek sektörün öncüsü olmayı hedefliyoruz. Hizmetlerimiz arasında;

  • Lojistik 

  • Deniz taşımacılığı

  • Hava taşımacılığı

  • Evden eve nakliyat

Bu hizmetlerimizin yanı sıra, depolama, zati eşya taşımacılığı ve katma değerli hizmetler alanlarında da hizmet vermekteyiz.

İletişim Kanalları 

Firmamız alanında uzman teknik ekibi ile maksimum müşteri memnuniyeti hedeflemektedir. Bu anlamda, taşınma süreçlerini konforlu bir biçimde atlatabilmeniz için, yaratıcı çözümler sunmaktadır. Dünya çapında aktif olarak hizmet verdiğimiz 50 ofis ve alanında uzman 1500 kişilik personel kadromuz ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu tüm taşımacılık hizmetlerine karşılık vermekteyiz. Sizin bu süreçte yapmanız gereken tek şey, ister telefon, ister e mail isterseniz de web sitemiz üzerinden bizimle irtibata geçmek olacaktır. 

Taşımacılığa dair ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetler ve özellikle son yıllarda kişiler tarafından yaygın olarak talep edilen bir taşımacılık alanı olan Türkiye’den Almanya’ya evden eve nakliyat hizmetleri ile ilgili taleplerinizi sitemiz üzerinden iletebilirsiniz.7/24 firmamızla iletişim kurabileceğiniz Whatsapp canlı destek hattı ile kolaylıkla irtibata geçebilirsiniz.