Diğer firmaların sunamadığı ayrıcalıkları sunarak müşterilerini mutlu etmeyi bilen firma, Türkiye’deki nakliye firmalarının standartlarının da üstünde hizmet vererek en çok tercih edilen olmayı başarmıştır. Dünya üzerinde belirlenen noktalara eşya taşımayı sağlayan şirket, 44 farklı ülkedeki çalışma ortaklarıyla uyumlu şekilde çalışmaktadır. Eurovan Uluslararası Nakliyat firmasıyla iş ortaklıkları geliştirerek, hizmetlerini müşterileriyle buluşturmaktadır.

Yetki Belgeleri ve Nakliye

Kurulmuş sistemli düzen içerisinde 44 farklı ülkeye, yurt dışına eşya ve ev taşıma hizmeti sağlayan şirket, yerel firmalarla da iş birliği yapmaktadır. Böylelikle maliyetleri düşürerek müşterilerine uygun fiyatlarda teklifler götürmektedir. Uluslararası evden eve nakliyat firması olarak Alfa Omega, C3 yetki belgesine, Iso 9001 Sertifikasına sahiptir ve Uluslararası Nakliyeciler Derneğine üyedir. Hangi ülkeden olursanız olun, sizlere hizmet verecek çok dil bilen personelleri sayesinde asla yarı yolda kalmayacaksınız.

Nakliyat Hizmetinde Çeşitlilik

Şirket geniş bir hizmet ağına sahiptir. Yurt dışına eşya gönderirken ya da yurt dışından eşya getirirken yaşadığınız zorlukların farkında olan işletme, sizlere rahatlıkla eşya taşıma garantisi vererek rahat bir nefes almanızı sağlıyor. Evlerinizde bulunan ve taşınacak olan eşyaları özenle, kırılmayacak ve hasar görmeyecek şekilde paketleyerek taşıyorlar, güvence veriyorlar. Bütün ev yerine belli başlı eşyalarınızı taşıtmak istiyorsanız, parsiyel nakliye hizmeti de vererek, aklınızdaki soru işaretlerini gideriyorlar.

Depolama Hizmeti

Yurt dışına taşınırken ya da ülkeye geri dönerken eşyalarınızı koyacak bir yerinizin olmamasını dert etmiyorlar, büyük illerdeki depolama alanlarında, sizin eşyalarınızı misafir ederek, işleriniz bittiğinde teslim almanızı sağlıyorlar. Sadece ev taşımacılığı değil, aynı zamanda ofisleri ve şirketleri de en güvenli şekilde taşıyarak, müşterilerine zaman kazandıran şirket, sektördeki rakiplerinden verdiği güvenle sıyrılmaktadır.

Eşya Taşıma Prosedürü

Taşınmaya karar verdikten sonra Alfa Omega nakliye firmasıyla iletişime geçmeniz gerekmektedir. İletişimden sonra eksperler adresinize gelerek eşyalarınızın ölçülerini alır ve raporlarınız tutarlar. Sonrasında bu raporları sizlere onaylatarak fiyatlandırma aşamasına geçerler. Teklif edilen fiyatı kabul ettikten sonra sözleşme imzalanır. Belirlenen tarihlerde evinize gelen çalışanlar tarafından eşyalarınız, uygun paketleme prosedürleriyle paketlenerek depolara yönlendirilir. Depolardan çıkışı yapılması gereken eşyalarınız, özel konteynerlere konarak gümrüğe ulaşır. Gümrük işlemlerinden sonra ülkeden çıkan eşyalarınız, en kolay hangi yol ile taşınacaksa taşınır ve teslimatı sizlere yapılır.