Ümraniye nakliyat ile taşınma stresinden kurtuluyorsunuz. Evden eve nakliyat işlerinin sizin için oldukça zahmetli bir iş olduğunu biliyoruz. Üstelik bu taşınma süreci uzun bir süreçtir de.

Güvenli ve kaliteli ev ve ofis taşımacılığı için;

  1. Yüksek donanıma sahip olmak

  2. Taşıma sektöründe uzmanlaşmış profesyonel bir ekibe sahip olmak gerekir.

Bu şekilde yürütülen taşıma işlemlerinde müşterinin memnuniyetini kazanmak kolay olur. Ümraniye evden eve taşımacılığın en büyük amacı da müşteri memnuniyetidir. Ümraniye evden eve nakliyat olarak memnun ettiğimiz her müşterimizin markamıza katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Hangi gün taşınmalıyım?

Evinizi taşımaya karar verdiniz? Taşınacağınız yeni eviniz hazır ve sizi yeni hayaller bekliyor. Sabırsızsınız… Ama taşınma için de uygun zaman vardır. Ev taşıma için en uygun gün mahallenize, semtinize göre değişiklik gösterebilir. Örnek verecek olursak; Mahallenin pazarının olduğu bir gün taşınmak ya da komşunuzun düğünü olduğu bir gün taşınmak sıkıntı doğurabilir.

Çoğunlukla hafta sonları taşınmak istenir ama bu bazen sıkıntı oluşturur. Hafta içi taşınma hem firma hem de sizin için daha uygun olabilir. Müsaitlik durumunda hafta içi bir gün taşınma daha sağlıklı olarak gerçekleştirilecektir. Ümraniye evden eve taşımacılık sizin için en uygun günü belirler ve güvenli bir şekilde evinizi taşır.

Aynı günde yeni evinizde akşam yemeği yediriyoruz!

Ümraniye evden eve taşımacılık kaç odanız olursa olsun mesafe uygun olduktan sonra bütün işlerini bir günde bitirmeye çalışır. Normal aile evleri 2+1 3+1 gibi dairelerde zaten sıkıntı yokken, büyük evlerde ise personel sayısı arttırılarak sizi yeni evinizde akşam yemeğine yetiştiriyoruz.

Şehirlerarası taşımacılıkta sizi akşam yemeğinde yeni evinize yetiştirmek için Ümraniye Nakliyat bir gün öncesinden evinizde ambalajlama ve paketleme işlemlerini gerçekleştirir. Firmamızın araç filosu oldukça gelişmiş olup evinizin büyüklüğüne göre uygun araçlar gönderilir. Böylece 1+1 eviniz için 3+1 taşıma ücreti ödemezsiniz. Profesyonel ekibimiz bulunduğu aracı iyi tanıdığı için güvenli ve hızlı bir taşıma gerçekleşir. Ekibimiz eşyalarınızı yeni evinize bütün güzelliğiyle taşır.

Ekibimizde; su tesisatı ustası ve marangoz bulunmaktadır. Sökülmesi gereken mobilyalarınız pratik ve temiz bir şekilde sökülüp yeni evinizde istediğiniz yere monte edilir.

Taşındınız ve yorgunsunuz. Yeni evinizde akşam yemeğinden sonra bulaşıklarınızı makinenizde yıkayacaksınız desek, nasıl olur acaba? Evet, tıpkı mobilyalarınız gibi beyaz eşyalarınız da su tesisatçımız tarafından sökülür ve yeni evinizde kullanıma hazır bir şekilde teslim edilir.

Gördüğünüz gibi bir günde bitecek, taşınma işte deyip geçmeyin! Size dost gözüyle bakan Ümraniye evden eve taşımacılığa evinizi ya da ofisinizi güvenle taşıtabilirsiniz!

Bütün çalışma alanlarımızla ilgili farklı bilgiler için https://www.aykulnakliyat.net/ linkini tıklayabilirsiniz. Firmamız 7/24 hizmetinizdedir.