ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Meslek Yüksek Okulu Bilgi Güvenliği Bölümü öğrencileri, hazırladıkları sosyal sorumluluk projesiyle ana sınıfı öğrencilerine bayrağın önemini anlattı.

Üniversite öğrencileri, hazırladıkları Milli Birlik ve Beraberlik Projesi kapsamında Kepez İlkokulu'nu ziyaret ederek, okul duvarına duvarına Türk bayrağı resmederek, ana sınıfı öğrencilerine bayrağın taşıdığı değer konusunda söyleşti.

Proje yetkilisi Selin Uçak, yaptığı açıklamada, milli birlik ve beraberliğin her şeyin başında geldiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda öğrencilerin rahatlıkla görebilecekleri alana 3,5 metre yüksekliğinde ve 4 metre uzunluğunda bayrak çizimini kısa sürede yaptık. Bu çalışmalarımıza öğrencilerin de gelerek destek olması bizleri son derece sevindirdi. Okulumuzdaki ana sınıfı öğrencilerine ayrıca Türk bayrağının önemini anlatan bilgiler verdik. Geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitim noktasında yapılan yatırımlar ülkemizin emin ellere teslim edilmesidir."