ORDU (AA) - Ünye Belediyesince ramazanda kurulan iftar sofralarının yanı sıra 800 ailenin evine de sıcak yemek hizmeti sunuluyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, orucunu şehir merkezinde hazırlanan Ramazan Sofrası'nda Ünyelilerle birlikte açtı.

Başkan Çamyar, bu uygulamanın sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi aileler ve evlerine yetişemeyen vatandaşlar için geleneksel hale getirildiğini ifade etti.

Belediye tarafından modern mutfaklarda hazırlanan yemeklerin iftar sofrasında Ünyelilerle buluşturulduğunu belirten Çamyar, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla iftarını burada açmak isteyen vatandaşımızın sofrasını bizler hazırlıyoruz. Çalışanlarımız hijyen kurallarına uygun şekilde yemekleri hazırlıyor. Bütün vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte buraya kadar gelip, bu sofrada buluşmaları bizleri mutlu ediyor." açıklamasında bulundu.

Çamyar, Ramazan Sofrası'nda günlük 600 kişiye iftar yemeği verildiğini, bununla birlikte 800 ailenin evine de sıcak yemek götürüldüğünü kaydetti.