ORDU (AA) - Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın, "Ünye Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binamıza ve bize bağlı şefliklerde görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yürüyüş bantları, ortopedik engelli vatandaşlarımız için ise engelli asansörü kurarak hizmete açtık" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş ve işlemlerini yaptırmak için müdürlüğe ve kendilerine bağlı şefliklere gelen görme engelliler için hissedilir bant, yürüme engelliler için engelli asansörü yaptırdıklarını söyledi.

Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında engelli vatandaşların kamu binalarından faydalanmalarını maksimum hale getirmek için hizmet binalarına engelli asansörü ve hissedilir bant yaptıklarını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımız için engelsiz yaşam sloganıyla yola çıktık. Ünye Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binamıza ve bize bağlı şefliklerde görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yürüyüş bantları, ortopedik engelli vatandaşlarımız için ise engelli asansörü kurarak hizmete açtık. Tüm engelli vatandaşlarımıza eksiksiz hizmet verebilmek ve onları mutlu edebilmek adına Genel Müdürlüğümüzün verdiği talimatlar üzerine çalışmalarımızı yürütüyoruz. Engelli vatandaşlarımıza çok daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."