ORDU (AA) - Ünye Atlı Spor Kulübü Başkanı Azmi Yıldız, "Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri'nde 27 Kasım Pazar günü düzenlenecek Rahvan At Yarışlarına at severleri davet ediyorum." dedi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada Rahvan At Yarışlarının Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi sponsorluğunda düzenlendiğini söyledi.

27 Kasım 2016 Pazar günü Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri'nde saat 12.00'de düzenlenecek Rahvan At Yarışlarına tüm sporseverleri davet eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Spor demek gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak demektir. Her türlü spor dalına elimizden geldiği kadar yardımcı olmamız gerekir. Ünye'de düzenlenecek Rahvan At Yarışlarına Akdeniz'den, Ege'den, İç Anadolu bölgelerinden atlar gelecek. Bu yöresel değil Türkiye çapında bir yarış olacak ve toplam 100 at yarışacak. 9 kategoride düzenlenecek olan yarışlarda her kategoride en az 7 ila 10 at yarışıyor. Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri'nde 27 Kasım Pazar günü düzenlenecek Rahvan At Yarışlarına at severleri davet ediyorum."