ORDU (AA) - Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Sanayi Sitesi" projesine ilişkin, yeni imar planında sanayi sitesinin yerinin belirlendiğini söyledi.

Çamyar, bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, yeni sanayi sitesinin 600 dükkandan oluşacağını söyledi.

Yeni imar planında yapılacak olan sanayi sitesinin yerinin belirlendiğini aktaran Çamyar, "Proje içerisinde Akkuş-Niksar yolunda benzer iş kollarında bulunan esnaflar da yer alacak. Yol üzerinde apartmanların altında oto tamir, bakım gibi iş kolları faaliyet yürütüyor. O esnaflarımızı da yeni sanayi sitesine taşıyacağız." dedi.

İlçede araç muayene istasyonu taleplerine kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Çamyar, ilgili firma ile görüştüklerini ve firmanın çok yakın zamanda sanayi sitesi içerisinde ya da başka bir alanda muayene istasyonu kuracağını aktardı.

Toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile esnaflar katıldı.