www.elbise.com sayesinde almak istediğiniz elbiselere ulaşabilirsiniz. Tesettür giyim her zaman istediğine ulaşma noktasında çok zor olmuştur. Özellikle tesettür elbise bulmak son derece zordur. Çünkü son zamanlara kadar tesettür elbise modelleri oldukça geleneksel şekilde tasarlanıyordu. Bu da özellikle genç hanımların zorluk yaşamasına neden oluyordur. Ancak biz size aradığınız tüm elbise modellerini sunuyoruz. Hatta bu modelleri de oldukça uygun fiyatlara karşınıza getiriyoruz.

Tesettür Abiye Modelleri

Abiye elbisesi konusunda oldukça iddialı modelleri sizinle buluşturuyoruz. En şık abiye elbise modellerine buradan ulaşabilirsiniz. Abiye elbiseler gidilen mekânın yapısına göre seçilmelidir. Bu nedenle açık hava mekânları ile kapalı alan mekânlarında farklı abiyeler ön plana çıkar. Kapalı alanlarda daha çok dantel ağırlıkta modelleri görüyoruz.  Dantel her zaman kadınları en şık gösteren modellerin başında gelir. Bu nedenle de hanımlar tarafından oldukça tercih edilir. Tek parça uzun dantel elbiseler bu yaz dönemi için oldukça popülerdir. Elbiselere kemer yardımıyla hareket katılır. Böylece sanki iki parçaymış görüntüsü oluşturur. Bu yıl dikkat çeken bir diğer detay ise tüm modellerin aynı renk içerisinde olmasıdır. Modellerdeki aksesuarlara varana kadar hepsi bir uyum içindedir. Özellikle kemerle süslenen elbiselerde kemer de elbisenin tonunda seçilmiştir. Tesettür de yine aynı tondur. Böylece kadınlar baştan aşağı bir uyum içindedir. Bu durum da onları çok daha şık gösterir.

Açık hava davetlerinde ise daha çok şifon modellere tercih edilir. Bunun nedeni şifonun elbiselere bir hareket katmasıdır. Bu nedenle şifon elbiseler hareket halinde görünür. Şifon elbiselerde hanımlar genellikle canlı renkleri tercih eder. Böylece girilen ortamda tüm gözler bu güzel hanımların üzerinde olur. Şifon elbiseler genellikle farklı ton tesettür ile tamamlanır. Hatta daha şık ve iddialı görünmek isteyen hanımlar zıt renkleri tercih eder. Siz de aradığınız tüm elbise modellerine sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.