Esenyurt’ta bir sitede uyuşturucu kullanıldığı ihbarını alan polis, operasyon düzenledi. Operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3’ü kadın 9 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sanayi Mahallesi Boğazköy yolu üzerinde bulunan bir sitede uyuşturucu madde kullanıldığı yönünde aldığı ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Siteye operasyon düzenleyen polis, 2,19 gr esrar, bir miktar hint keneviri tohumu, 1.250 ml şişe içerisinde kenevir tohumu yetiştirmekte kullanılan madde, kova diye tabir edilen uyuşturucu madde kullanma düzeneği, bir oda içerisinde projektör cihazı ile gündüz özelliği kazandırılmış, havalandırma düzeneği hazırlanmış, 5 adet saksı içerisinde ekili toprak, 4 adet pet bardak içerisinde ekili toprak, ele geçirdi.
Adrese düzenlenen baskında F.Ö. (20), B.A. (21), O.B.K. (22), M.C.D. (17), O.G. (23) isimli erkek şüphelilerle R.M.M. (22), Y.A. (22), S.D. (22) isimli kadın şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerden ev sahibi A.K.A. (26) isimli erkek şahıs ise uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)