Mutluluğun gizli oyuncusu olarak hayata giren ve mutlaka düzenli olarak ilerlemesi gereken seks hayatının kabusa dönüşmemesi için her iki tarafında bilinçli olması ve gerekli desteği alması gerekir. Bizler de bu evre de gerekli olan tüm desteği sağlamaktayız. Çiftlerin birbirlerine duydukları aşk ve sevgi cinsel hayatın yaşanmasındaki ilk merdivenlerdir.

Ancak bazı ilişkilerde cinsel hayat beklenildiği gibi olmaz. Cinsel ilişkinin sağlıklı olmaması ve kişilerin bu durumdan acı duydukları hastalığa vajinusmus adı verilir. Bu rahatsızlık tamamen kişilerin özelini yansıttığı için özel kalmalıdır. Fakat beklemekle ve uzman hekimle görüşülmedikçe asla geçmez. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı vajinusmus olduysanız hemen bir uzmana gitmeniz gerekir. Vajinismus tedavisi ankara merkezinde, Op. Dr. Yasemin Yıldız ile sizlere destek vermekteyiz.

Vajinusmus Tedavi Edilir mi?

Partnerinizle en doğal ihtiyaç olan cinsel yaşamı oturtamadıysanız ve seks yapmak istemiyorsanız bu durum çok büyük bir problemdir. Özellikle yeni evlenen çiftlerde ortaya çıkan vajinusmus tedavi edilmediğinde artarak devam eder ve başa çıkılamaz bir hal alır. Vaijinusmus tedavisi için hekimin yüzeysel bir jinekolojik muayene yapması gerekir.

Bizlerde kadın doğum doktoru olarak tedavisinde bulunduğumuz hastalarımıza elimizden geleni yapmaktayız. Vajinusmus tedavi edilebilir bir rahatsızlıktır. Bu cinsel hastalık için cerrahi müdahale gerektirmez. Sadece cinsel terapistin önerdiği davranışlarda bulunmak ve cinsellik sırasında rahat hissetmek tedavi sürecini yarılamak anlamını taşımaktadır. Vaijinusmus tedavisinde herhangi bir ilaç verilmez.

Bize Her Zaman Güvenin

Özel kliniğimizde vajinusmus tedavisini yaparak değerli hastalarımızın derdine derman oluyoruz. Vajinusmus teşhisi konana bir çift için elimizden gelenin fazlasını yaparak cinsel terapistlerimizle bu sorunun üstesinden gelmekteyiz. Ayrıca vajinusmus erteleme ve kaçınma hastalığı olduğu için özellikle kadınlar cinsel ilişkiye girmekten korkup çekinirler. Tedaviden kaçmak yerine tedavinin üstüne giderek cinsel hayatınızın doruklara çıkmasını sağlayabilirsiniz. Başvuran hastalar kısa bir süre sonra iyi ki geldiklerini ve daha önce neden gelmediklerini birbirlerine sorarlar.

Mutlu Olmanız İçin Biz Buradayız

Özel kliniğimizde vaijinusmus rahatsızlığı ile ilgili tüm bilgiye sahip olup bu zamana kadar birçok çiftin mutluluğuna şahitlik yapmanın sevincini yaşamaktayız. Ancak yapılan tedavi birkaç seansa bölünerek devam eder ve kısa süre içinde mutlu sona ulaşılır. Biz bu durumun sözünü veriyoruz.