ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı haberlerle kentin turizmine sunduğu hizmetlerinden dolayı Anadolu Ajansı (AA) Ordu Muhabiri Hayati Akçay'a teşekkür belgesi verdi.

Vali Balkanlıoğlu, makamında Akçay ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra Akçay'a teşekkür belgesini taktim eden Balkanlıoğlu, yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansı'nın Ordu muhabirliğini yürüten Hayati Akçay'ın bölgenin tanıtımı için önemli haberlere imza attığını belirtti.

Akçay'ın, Ordu'ya yönelik çok güzel haberleri Anadolu Ajansı marifetiyle Türkiye'ye ve dünyaya duyurduğunu vurgulayan Balkanlıoğlu, "Sevgili kardeşimiz bizlerin yaptığı çalışmaları, Ordu'nun tüm güzelliklerini ulusal kanallarda ve yaygın gazetelerde çıkmasını sağladı. Kendisinin bu gayretleri de bizlerin takdirini topladı. Kendisine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Balkanlıoğlu, Anadolu Ajansı'nın son yıllarda ürettiği haberlerle adından çok sık bahsettirdiğini de ifade ederek, "Anadolu Ajansı, yaptığı başarılı işlerle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında göğsümüzü kabartıyor. Bu nokta da tüm çalışanlarına başarılar diliyorum." dedi.

Akçay ise, kendisine teşekkür belgesini takdim eden Balkanlıoğlu'na teşekkür etti.