ORDU (AA) - Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Çamyar, Balkanlıoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Valilik konağında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, Ünye’nin Karadeniz’de parmakla gösterilen bir ilçe olduğunu belirtti.

Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Ünye, sahip olduğu değerlerle Ordu turizmi açısından önemli bir yere ve konuma sahip. Ünye Karadeniz’in hatta Türkiye’nin en güzel ilçelerinin başında geliyor. Özellikle son 3 yılda Başkanımız Ahmet Çamyar’ın hayata geçirdiği Kültür Yolu Projesi gerçekten takdire şayan. Bu proje hem Ünye’nin hem de Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sunan bir proje oldu. Çamyar’ı güzel işlerden dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının ve hizmetlerinin devamını diliyorum."

Balkanlıoğlu’nun, Ordu’nun tanıtımı için yoğun gayret gösterdiğini belirten Çamyar ise, "Sayın Valimiz Balkanlıoğlu, görev süresi boyunca Ordu’da çok güzel hizmetlere imza atarak kentin tanıtımı için büyük emek sarf ederken, Ordulular'ın da sevgisini kazandı. Ünye Belediyesi olarak bizler de Kültür Yolu Projemiz kapsamında attığımız her adımda valimizin desteğini aldık ve başarılı hizmetlere imza attık. Desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor, yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum." dedi.

Çamyar, ziyarette Balkanlıoğlu’na ahşap işlemeli tablo hediye ederken, Balkanlıoğlu da Çamyar’a teşekkür belgesi verdi.